GLAZEN

De laatste jaren staat de evolutie in brilglazen niet stil. De glazen zijn tegenwoordig veel lichter en dunner, wat zorgt voor een beter draagcomfort.

Gekend zijn de glazen voor veraf of nabij en multifocale glazen. Maar het gaat nog verder, er wordt gekeken naar uw persoonlijke verwachtingen van een bril. Waarvoor moet uw bril dienen? Werkt u veel aan de computer? Of wil u gaan sporten met uw bril? Dit zijn enkele vragen waar rekening mee wordt gehouden bij het zoeken naar het juiste glas voor u.

Wij werken nu vooral met het Duitse merk optoVision. Ze werden in 2023 al voor de 4e keer uitgeroepen tot beste glasleverancier in Duitsland.

Unifocale glazen

Dit zijn glazen voor ver of dichtbij. Er bestaan glazen in kunststof en glas. Tegenwoordig worden kunststof glazen meer gekozen om dat ze lichter zijn en onbreekbaar. We kunnen deze glazen ook van een coating voorzien zodat ze krasbestendiger worden. De nieuwste ontspiegelende coating neemt reflecties weg en is 10% helderder. En er kan zelfs gekozen worden voor een antistatische coating.

Multifocale glazen

Met deze glazen kan je ver én dichtbij kijken, zodat je maar één bril nodig hebt. We bieden alle soorten aan, van standaard budget glazen tot maatwerk multifocale glazen. Ook de coatings kunnen hierop gelegd worden.

Computerglazen

In deze digitale wereld, waar je heel de dag voor een scherm zit, of met je smartphone bezig bent, zijn gespecialiseerde brilglazen de ideale bescherming voor uw ogen. Een bluecoating , om het blauwe licht te filteren kan u ook al helpen.

HET BESTE IS DAT U GEWOON LANGSKOMT
OM U TE INFORMEREN !